Los Galacticos thuis eenvoudig voorbij Marvilde.

Toegevoegd op 7 oktober 2013 om 00:00 door Dennis Pastoor
Whatsapp Facebook Twitter


Een week na het echec tegen Acht stond voor Los Galactico’s de thuiswedstrijd tegen Marvilde 2 op het programma.
De gasten uit Veldhoven hadden de eerste 4 wedstrijden nog geen enkel punt weten te behalen, het zou voor ODC 3 dus mogelijk moeten zijn om de 3 punten in Boxtel te houden.

Omdat de ziekenboeg weer goed gevuld was (Andre, Robin, Lars) en ook GJ en Oscar er niet bij konden zijn werd onze Preiboer van zijn camping af getrommeld. Ook de grote Pumba werd bereid gevonden om zijn kicksen onder te binden en zo werd de tandem van weleer in ere hersteld
Preiboer & Pumba, bedankt voor je hulp! We hopen dat we er dit seizoen nog vaak gebruik van mogen maken.

Zoals de stand op de ranglijst deed vermoeden was het sterrenensemble van coaches Broeren/Pastoor vanaf minuut 1 de bovenliggende partij.
Met snel combinatievoetbal werd Marvilde terug gedrongen en de openingstreffer hing in de lucht. Goede kansen waren echter niet besteed aan De Regisseur en The Body.
De gasten beperkten zich tot verdedigen en de zeldzame keren dat ze over de middenlijn kwamen werd er door Roland “Het Slot op de deur” van de Langenberg vakkundig ingegrepen.
10 minuten voor rust viel de openingstreffer te noteren. Een goede aanval via Pumba en Foxy kwam bij Swifft terecht. Onze Pichichi bleef rustig en schoot de 1-0 hoog tegen de touwen.
Nog geen 5 minuten later werd de voorsprong verdubbeld voor Los Galacticos. Een te korte terugspeelbal werd door Swifft onderschept waarna hij de keeper passeerde en rustig de 2-0 in het mandje schoof.
Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld als de eerste 45 minuten hadden gedaan. ODC 3 dicteerde en de keren dat Marvilde eruit dreigde te komen greep de achterhoede goed in.
De 3-0 kwam na ongeveer 70 minuten op het scorebord. Een corner werd door spits Bulletje goed ingeschoten. Zijn inzet werd nog gekeerd door de keeper van de Veldhovenaren, op de rebound van Foxy was hij echter geheel kansloos.
Los Galacticos werd daarna wat slordiger in de afwerking waardoor de score niet hoger uitviel.
5 minuten voor tijd werd het publiek nog verwend door Capitao, hij speelde op technische uiterst vaardige wijze zijn directe tegenstander door de benen.
Na precies 90 minuten vond scheidsrechter Sheikhi het mooi geweest en floot hij voor het eindsignaal.

Al met al een goede revanche voor Los Galacticos na de 7-1 oorwassing van vorige week.
Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Best Vooruit op het programma.
Er wordt dan om 12.00u afgetrapt op sportpark “de Leemkuilen” in Best.

Opstelling: Hans; Christian, Roland, Ruud, Pumba; Jasper, Mathijs, Pieter, Preiboer (85. Biggel); Swifft (60. Richard), Foxy.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs